De Zoete Zondaar Inhuren

TrailerDe Zoete Zondaar kunt u inhuren voor uw privé feestje, kinderpartijtje, huwelijk, verjaardag, … U kunt de foodtrailer ook zakelijk inhuren voor een buurtevenement, food-, theater-, pop- en allerlei andere festivals, maar ook op uw bedrijfsfeest zowel binnen als buiten. Het beslag voor onze wafels word terplekke in onze trailer bereid. Verser kan niet.

Onze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen en op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal wafeleters en of er wel of geen entertainment gewenst is.  Vult u gerust het contactformulier in of belt u ons.

Benodigdheden

De foodtrailer van De Zoete Zondaar is helemaal zelfvoorzienend en heeft enkel stroom van buitenaf nodig.  Qua afmetingen is er een minimale vrije en vlakke plek nodig van 4 meter (L) x 3 (B) x 2,70 (H) en een stroom aansluiting van minstens 2 groepen van 16 ampère, voltage 220/230, geen krachtstroom dus. Particulieren maakt u zich geen zorgen als u niet weet wat hier bedoeld wordt. De Zoete Zondaar helpt u verder hiermee en iedere woning heeft sowieso al minstens 3 stroomgroepen. Als wij met maar 1 product komen, bijvoorbeeld de Brusselse wafels, dan hebben we minder stroom nodig. Het eventuele entertainment heeft nauwelijks extra stroom nodig, maar wel extra vloeroppervlak.

Als u De Zoete Zondaar inhuurt dan krijgt u een stijlvolle, hippe, gloednieuwe EU goedgekeurde foodtrailer met theatraal personeel dat zich houdt aan de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit en in het bezit is van het HACCP- en Sociale Hygiëne certificaat (nodig voor het schenken van zwak alcoholische dranken) waardoor er altijd hygiënisch en verstandig gewerkt wordt. Professioneel strak materieel met een zondig concept voor fijnproevers en andere zoetekauwers, ook buiten België en Holland.

Smakelijk eten, smakelijk drinken, hap hap hap, slok, slok, slok, dat zal lekker smaken, dat zal lekker smaken: eet maar lekker op! Let’s meet and eat!