Naar overzicht

Belgische Brusselse Wafels

Als vanouds luchtig, krakend en van nature ongesuikerd
Belgische Brusselse Wafels

De Zoete Zondaar verkoopt onder andere heerlijke warme verse Brusselse wafels.
De Brusselse wafels zijn als vanouds luchtig, krakend en van nature ongesuikerd. Ze worden zoet door de garnering, de toppings. We bestrooien ze standaard met bloemsuiker (poedersuiker voor de Nederlanders) en/of aardbeien, banaan, fijn gestreepte chocola en slagroom.

Vergist u zich niet met de Luikse wafels. Dat is ook een Belgisch product maar met zwaarder en reeds gesuikerd deeg.

Deze Belgische delicatesse bakken wij vers en warm onder uw neus!

Onze wafels zijn ook mee te nemen naar huis.

Laat u eerst de wafels afkoelen en dan kunt u ze invriezen. U laat ze 4 minuten ontdooien voor ze de voorverwarmde oven in gaan op 220 ° en 4 minuten later kunt u ze knapperig en krokant eten. Edoch, wij prefereren de wafels terplekke te eten als de damp nog van de machine af komt!

Vriest u ze niet in? Warm ze dan dezelfde dag in 90 seconden op in een oven bij 220°.